نیاز به بررسی و اقدام فوری

رستوران موسسه در اقدامی غیر منتظره اقدام به افزایش شدید قیمت غذاهای کانتین نمود. به عنوان مثال الان هزینه هر پرس چلو ماهی بالغ بر 10 هزار و 500 تومان محاسبه می شود. باقی غذاها نیز  گران شده اند.

موسسات مختلف در وزارت جهاد هر یک سلیقه خاصی برای تامین غذای پرسنل خود دارند ولی عمدتا هزینه های آنها در حد پایینی قرار دارد. بخش مهمی از آن ناشی از تامین زیرساختهای لازم از قبیل فضای طبخ و محیط سرو غذا از سوی موسسات است. موسسه رازی نیز از این قاعده مستثنی نیست . در قرار داد اخیر موسسه با پیمانکار جدید، ماهیانه 4 میلیون تومان کرایه از پیمانکار دریافت می شود. قطعا پیمانکار این  مبلغ و حتی بیشتر از آن را را از جیب خوش نمی دهد بلکه از جیب ما می دهد. حال انتظار می رود آقای احمدی مدیر محترم تعاون و رفاه توضیح دهند که دلیل این کرایه 4 میلیون تومانی و افزایش شدید قیمت غذاها چیست؟

/ 0 نظر / 87 بازدید